31 Mayıs 2014 Cumartesi

Vişneli Dondurmalı Ekmek Tatlısı Tarifi

Vişneli Dondurmalı Ekmek Tatlısı Tarifi

NefisYemekTarifleri-NRcRKT3at

Malzemeler

1 Paket Kızarmış Ekmek
Yarım Kg. Vişne
2,5 Su Bardağı Toz Şeker
2,5 Su Bardağı Su
Üzeri İçin:
Kaymaklı Dondurma

Hazırlanışı

align=justifyVişnelerin çekirdeklerini çıkarıp tencereye alın. Üzerine suyu ve şekeri ilave edin. Kısa bir süre pişirin. Ekmekleri fırın tepsisine yanyana dizin. Pişirdiğiniz vişneleri suyuyla beraber ekmeklerin üzerini tamamen kapatacak şekilde dökün. Soğuyunca üzerine dondurma koyarak süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder