Kaç Kişilik: 2-4 kişilik
Hazırlama Süresi: 15dk
Pişirme Süresi: 15dk
Malzemeler
- 250 gram kıyma
- 1 orta boy soğan
- Tuz
- Tercihen baharat
Hazırlanışı
Soğan ve kıyma kavrularak iç harcı hazırlanır. Kare milföy parçaları merdane yardımıyla inceltilerek uzunlamasına ortadan kesilerek orta kısmına boydan boya harç dizilerek iki yandan kapatılır ve 2-3 cm aralıklarla kesilir. Üzerine yumurta sürülüp fırına verilir. Üzerine kullanacağımız yoğurda tercihinize göre sarımsak ekleyebilirsiniz. Yoğurdun koyu olmasında fayda var. Malumunuz ki milföy çabuk yumuşayan bir malzeme. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder