10 Eylül 2014 Çarşamba

Tavuklu Tepsi Kebabı

NefisYemekTarifleri-PZ4L2ZU7t

Kaç Kişilik: 2-4 kişilik

Hazırlama Süresi: 10dk

Pişirme Süresi: 40dk



Malzemeler



Hazırlanışı

Tavuk göğsü bıçakla küçük kesilir sonra rondodan geçirilir yalnız macum kıvamı olmasın azıcık diri kalsın sonra diğer malzemeler küçük küçük doğranarak eklenir ve yoğrulur püf noktası yemek pişerken suyunu salacağı için tuzunu biraz az atın ve kuru nane keskin bi baharat olduğu için çok koymayın az bir miktar bile yeterli olur. Tepsinin altını yağlamanıza gerek yok elinizle her tarafına eşit olacak şekilde bastırın 200 derece önceden ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin göğüs eti kuru lezzetsiz bir ettir ancak bu tarifte gerçekten çok lezzetli oluyor şimdiden afiyet olsun.
SEVGİYLE KALIN :)

Tavuklu Tepsi Kebabı 1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder